2011. december 26., hétfő

samsung kombi hűtő sőtét kékben - Jelenlegi ára: 51 000 Ft

Gyártó: Samsung
Modell: RL 39 THCTS
Tulajdonságok:
Kiömlést gátló polcok
Silver Nano
Belső LED világítás
Elekronikus vezérlés
Kivitel: alulfagyasztós
Hűtő űrtartalom: 201 liter
Fagyasztó űrtartalom: 82 liter
Energiaosztály: A+
Szélesség: 595 mm
Magasság: 1855 mm
Mélység: 645 mm
Tömeg: 72 kg
Leírás:
Stílusos külső
A Samsung új letisztult dizájnú T-sorozata modern és kifinomult stílust teremt, mely tökéletesen illeszkedik korunk konyháihoz. Ragyogjon konyhája a Samsung kifinomult szépségű T-sorozatú hűtőszekrényeivel!
Megvilágít mindent, amit hűt
A legtöbb hűtőszekrénnyel ellentétben a Samsung új hűtőszekrényei környezetbarát LED világítással rendelkeznek belül és kívül is. A LED-ek fényesebben világítanak, hosszabb az élettartamuk, de nemcsak az a szerepük, hogy megfelelően megvilágítsák a hűtő belsejét, és megkönnytsék kedvenc ételei megtalálását, hanem energiát is megtakaríthat velük. Mivel a LED világítás kevesebb hőt termel, kevésbé melegíti a hűtőszekrény belsejét. Mindamellett, hogy kevesebb hőt bocsát ki, modern külseje érzéki stílust közvetít.
Kényelmes kezelés
A Samsung T-sorozatú hűtőszekrényényének egyedileg tervezett fogantyúi stílusos megjelenést kölcsönöznek. Az új bar type fogantyúk kényelmes fogást és könnyű nyithatóságot garantálnak.
Így is ismerheted: RL39THCTS
a készűlék szállitássérűlt apro karcok elő fordulhatnak egyebekben makulatlan uj a hűtő oldala gyárilag világossab az ajto pedig sőtétabb


Jelenlegi ára: 51 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 19:33
. samsung kombi hűtő sőtét kékben - Jelenlegi ára: 51 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése