2011. szeptember 29., csütörtök

Crysis 2 /PC/ - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Eredeti, új original, angol nyelvű, akció játékszoftver /+16! /magyar kézikönyvvel PC-re eladó. Kiadó: EA. Platform: Windows XP / Vista / Windows 7.
A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ internet szükséges!!!
Tartalom: A világot éghajlati katasztrófák sorozata pusztítja, a társadalom a teljes összeomlás szélén áll. Visszatértek az idegen lények, akik minden megszállási erejüket az emberiség teljes megsemmisítésére használják fel, és azzal kezdik, hogy megpróbálják kitépni a Föld egyik legjelentősebb városának szívét. New York utcáin ijesztő idegen támadók pusztítanak, és egy rémálomba illő, brutális sebességgel terjedő járvány sújtja a város számtalan lakosát. A városi ellátó rendszerekre a teljes zűrzavar jellemző, az utcák és a látóhatár össze vannak zúzva, mindenhol lángoló romok. Ez New York városa, ahogy előtte soha nem láttad. Sem törvényes katonai alakulatok, sem az amerikai hadi gépezet nem tud ellenállni a támadóknak, és halottak, akik nem a menekülést választják. Egyik modern katona által sem látott új technológiára lesz szükség, hogy bárki egyáltalán túlélje ezt a halálos forgatagot. Egy ember megkapja ezt a túlélési módszert. Egy szuperkatona a Nanosuit 2 segítségével jól tudja irányítani a jövő harci technológia vívmányait, ő lesz az utolsó mentsvár, aki megvédi a városi dzsungel, azaz New York City lakóit a pusztulástól.
KÉREM CSAK AZOK LICITÁLJANAK AKIK VALÓBAN VÁSÁROLNI SZÁNDÉKOZNAK, ÉS A LICIT ZÁRASA UTÁN 7 NAPON BELÜL KÉPESEK ÉS AKARJÁK IS AZ ÁTVÉTELT. KÖSZÖNÖM.


Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-02 14:28
. Crysis 2 /PC/ - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése